InspiHRation Bubble 2020

 

Wat moet u nog weten vooraleer u van start gaat?

 • U logt de dag van het event hier in met uw zelfgekozen logingegevens. Zorg dus dat u deze bij de hand hebt.
 • Alles wordt live uitgezonden. Volg dus zeker de dag zelf mee, het zal niet mogelijk zijn om achteraf te herbekijken.
 • Gebruik een up-to-date browser (Aan te raden browsers zijn: Google Chrome, Edge, Safari en Firefox).
 • Om interactie doorheen de dag mogelijk te maken, gebruiken we de Zoom applicatie.
  Heeft u Zoom nog niet gedownload? Geen zorgen, dat kan via deze link: https://zoom.us/support/download
 • De volledige dag is te volgen in het Nederlands. Indien u de sessies toch liever in het Frans beluistert, kunt u uw voorkeurstaal aanpassen tijdens het event.

Heeft u een technisch probleem? Ga dan langs bij de Helpdesk in de lobby of contacteer ons via attentia@inspihrationbubble.be

 

Programma

10 – 16.30 u. InspiHRation Fair (digitale expo) en Chat Café (virtueel netwerken met uw contacten).

13u. Verwelkoming en innovatieve keynote door Peter Hinssen van Nexxworks over hoe HR zich kan heruitvinden in deze ‘never normal world’.

14u. Pauze

14.15u. Een eye-opening debat over HR en Well-being van vandaag, morgen en de dag na morgen. Onderstaande experten belichten dit elk vanuit hun eigen specifieke expertise:

 • Stijn Baert, Professor Dr. Arbeidseconomie bij Universiteit Gent, gaat dieper in op het tewerkstellingsbeleid in België van vandaag én morgen.
 • Kathleen Vangronsvelt, Professor HRM en Organizational Behaviour bij Antwerp Management School, licht toe hoe u in tijden van telewerk/hybride werken de cultuur in uw organisatie behoudt, uw medewerkers blijft motiveren en hun welzijn verbetert.
 • Bert De GrevePartner/Reward Management bij Hudson, brengt meer inzichten in het loonbeleid met “Het Verloonhuis van de toekomst”.
 • Sven De Cremer, Compensation & Benefits Manager bij Telenet, deelt zijn praktische kennis en expertise over de verloning van vandaag én morgen op de werkvloer.

15.30u. Duo interview met Peter Hinssen en Carine Huysveld, CEO Attentia. Zij doen een kleine terugblik, maar vooral een vooruitblik op het HR-landschap en op de ‘future of work’.

15.50 u. Wijnproeverij in La Vinoteca onder leiding van sommelier Yanick Dehandschutter.

16.30u. Slotwoord

Wij heten u van harte welkom en wensen u alvast een fijne inspiHRerende dag toe!